Het initiatief

Wij zijn Karin Nijman en Klaasjan Krook, initiatiefnemers van REBELZ aan de Rotte.

Karin droomde ervan iets extra’s te kunnen doen voor een groep mensen die hulp nodig ging hebben om verder te komen in het leven. Klaasjan droomde ervan een organisatie te leiden die maatschappelijke verantwoordelijkheid echt als onderdeel van het bedrijfsmodel zou hebben.

Vanaf het allereerste begin hebben we enthousiaste mensen ontmoet die graag mee wilden denken en werken om deze dromen werkelijkheid te maken.

Heel belangrijk hierbij was het enthousiasme van de drie fondsen die bereid waren om de financiering van onze plannen voor hun rekening te nemen. Start Foundation, Stichting DOEN en VSBfonds hebben ingezien dat hier kansen liggen om duurzaam hulp te bieden aan mensen die een tweede kans nodig hebben om aan te sluiten op de arbeidsmarkt. We zijn hen zeer dankbaar voor hun inzicht en ondersteuning.

Dat het restaurant er nu staat en dat het ook echt een mooie toekomst tegemoet kan gaan is ook te danken aan iedereen die op wat voor manier dan ook heeft meegeholpen. Onze dankbaarheid voor hun bijdrage is enorm. We zijn heel erg trots op wat we samen hebben bereikt en hopen daar met hen nog heel veel plezier van te hebben!
 

team-rebelz-aan-de-rotte

 
karin-nijman-rebelz
Karin Nijman

klaasjan-krook-rebelz
Klaasjan Krook
Wilt u meer informatie over ons initiatief?

neem contact op ▸

Contact

Rebelz aan de Rotte
Bergse Rechter Rottekade 1
3051 AB  Rottterdam

Telefoon: 010 - 870 13 87
E-mail:
 lekker@rebelzaanderotte.nl

Scroll naar boven