Het initiatief

Ik ben Karin Nijman, initiatiefnemer van REBELZ.

Karin droomde ervan iets extra’s te kunnen doen voor een groep mensen die hulp nodig ging hebben om verder te komen in het leven. En een organisatie te leiden die maatschappelijke verantwoordelijkheid echt als onderdeel van het bedrijfsmodel zou hebben.

Vanaf het allereerste begin heb ik enthousiaste mensen ontmoet die graag mee wilden denken en werken om deze dromen werkelijkheid te maken.

Heel belangrijk hierbij was het enthousiasme van de fondsen die bereid waren om de financiering van onze plannen voor hun rekening te nemen. Start Foundation, Stichting DOEN en VSBfonds hebben ingezien dat hier kansen liggen om duurzaam hulp te bieden aan mensen die een tweede kans nodig hebben om aan te sluiten op de arbeidsmarkt. En voor Rebelz op de Binckhorst heeft de Rabobank Foundation zich aan ons verbonden Ik ben hen zeer dankbaar voor hun inzicht en ondersteuning. 

Dat de restaurants er nu staat en dat het ook echt een mooie toekomst tegemoet kan gaan is ook te danken aan iedereen die op wat voor manier dan ook heeft meegeholpen. Onze dankbaarheid voor hun bijdrage is enorm. We zijn heel erg trots op wat we samen hebben bereikt en hopen daar met hen nog heel veel plezier van te hebben!
 

 
karin-nijman-rebelz
Karin Nijman


Wilt u meer informatie over ons initiatief?

neem contact op ▸

Contact

Rebelz aan de Rotte
Bergse Rechter Rottekade 1
3051 AB  Rottterdam

Telefoon: 010 - 870 13 87
E-mail:
 lekker@rebelzaanderotte.nl

Scroll naar boven